Horoscopul runelor pentru septembrie 2024! Urmează o lună plină de surprize pentru 3 zodii

30 08. 2024, 14:35

Horoscopul runelor pentru septembrie 2024!  Când ne naștem, toți obținem propria noastră piatră runică. Această rună a nașterii indică abilitățile, talentele și resursele pe care le aduci în viața ta.

Dar, pe măsură ce universul se schimbă constant, astrologia runică zilnică, săptămânală sau lunară vă poate spune cum evenimentele, acțiunile și lucrurile vă afectează viața. De asemenea, poate dezvălui ce energii, evenimente și schimbări au loc și cum poți acționa cel mai bine asupra lor. Un horoscop runic este un ghid pentru călătoria ta spirituală și un ghid despre cum să trăiești viața la maximum.

Ansuz (13th August – 29th August)

Acum aveți cel mai mult de câștigat dintr-o comunicare clară și directă. Cuvintele tale au putere, folosește-le cu înțelepciune atât profesional, cât și privat. Un vechi prieten, cineva cu care ai avut o relație sau cu care ai avut un ochi bun, te poate contacta. Fii deschis la neașteptat. Aveți încredere în propriile sentimente – și evitați să îi lăsați pe alții să le influențeze.

Raidho (29th August – 13th September)

Săptămâna aceasta poate oferi multe oportunități sociale bune. Interacțiunile tale cu ceilalți vor crește. O excursie de serviciu sau o escapadă impulsivă cu prietenii sau partenerul dvs. ar putea fi o modalitate frumoasă de a încheia săptămâna. Fiți deschis la schimbările în planurile de călătorie și acordați atenție comunicării pentru a evita neînțelegerile.

Horoscopul runelor pentru septembrie 2024!

Kenaz (13 septembrie – 28 septembrie)

Acum începi să ocupi mai mult spațiu decât de obicei. Intuiția și abilitățile tale creative sunt puternice. Folosiți aceste calități pentru a vă promova ideile la locul de muncă și în viața de zi cu zi. În relațiile apropiate, atât profesionale, cât și private, o nouă perspectivă asupra unei probleme vechi ar putea duce la o descoperire.

Gebo (28 septembrie – 13 octombrie)

Cadourile pot veni sub mai multe forme, inclusiv posibilitatea de a corecta greșelile trecute. Luați-le dacă apar săptămâna aceasta. Ai cel mai mult de câștigat din cooperare în această săptămână, în special la locul de muncă. Capacitatea ta de a oferi și de a primi dragoste și prietenie este sporită. Fii deschis.

Wunjo (13 octombrie – 28 octombrie)

Activitatea ta socială revine, mai ales în a doua jumătate a săptămânii când s-ar putea să întâlnești niște ocazii sociale plăcute. Toate relațiile tale, atât profesionale, cât și private, vor experimenta un impuls pe măsură ce săptămâna avansează. Luați inițiativa de a organiza o adunare socială în a doua jumătate a săptămânii. Pune-te acolo.

Hagalaz (28 octombrie – 13 noiembrie)

Activitatea ta socială revine, mai ales în a doua jumătate a săptămânii când s-ar putea să întâlnești niște ocazii sociale plăcute. Toate relațiile tale, atât profesionale, cât și private, vor experimenta un impuls pe măsură ce săptămâna avansează. Luați inițiativa de a organiza o adunare socială în a doua jumătate a săptămânii. Pune-te acolo.

Nauthiz (13 noiembrie – 28 noiembrie)

Acum este necesar să vă temeți și să abordați sarcinile care trebuie îndeplinite. La locul de muncă, acest lucru poate însemna abordarea sarcinilor pe care le-ați amânat. În relațiile apropiate, a sosit momentul, în a doua jumătate a săptămânii, să abordăm probleme esențiale care ar fi putut fi trecute cu vederea. Ai încredere în intuiția ta.

Horoscopul runelor pentru septembrie 2024!

Isa (28 noiembrie – 13 decembrie)

Te afli într-o perioadă mai calmă în care multe lucruri încep să se lase la locul tău. Acest lucru vă oferă timpul necesar, atât profesional, cât și privat, pentru a planifica zilele și săptămânile care urmează în această toamnă. Dragostea este armonioasă și te poți bucura de liniște alături de partenerul tău. Dacă ești singur, interesele comune ar putea duce la o întâlnire.

Jera (13 decembrie – 28 decembrie)

Acum începi să primești recunoaștere pentru eforturile tale din trecut. S-ar putea să începi să vezi roadele muncii tale. Acest lucru ar putea însemna finalizarea cu succes a unui proiect sau începerea unuia nou, fie profesional, fie privat. În relațiile apropiate, te poți bucura de o comunicare mai lină.

Eihwaz (28 decembrie – 13 ianuarie)

Acum universul îți cere să fii mai perseverent și mai răbdător decât de obicei, mai ales în ceea ce privește munca și cariera. Eforturile pe care le-ați făcut în ultimele săptămâni pentru a comunica mai eficient vor da în curând rezultate. În relații, răbdarea poate ajuta la depășirea unei probleme de lungă durată.

Perthro (13 ianuarie – 28 ianuarie)

Străluciri neașteptate de perspectivă vă pot întări poziția atât profesional, cât și personal. Fii deschis la neașteptat. Aceasta este o săptămână bună pentru a explora noi oportunități sau a revedea idei vechi și a le reinventa. În relațiile apropiate, sentimentele tale pot fi întărite dacă dai dovadă de angajament.

Horoscopul runelor pentru septembrie 2024!

Algiz (28 ianuarie – 13 februarie)

Săptămâna aceasta, aveți cel mai mult de câștigat acționând cu prudență și integritate, atât profesional, cât și privat. Protejați-i pe cei apropiați, chiar dacă vă puteți confrunta cu provocări în anumite situații. Este o săptămână favorabilă pentru a vă consolida cercul social și rețeaua profesională. Luați inițiativa.

Sowilo (13 februarie – 27 februarie)

Nevoia ta de a străluci este în creștere și faci asta cel mai bine angajându-te cu toată inima în sarcinile tale. Farmecul tău natural și abilitățile de comunicare vor fi deosebit de eficiente acum și pot duce la succes. Bucurați-vă de timpul dvs. în lumina reflectoarelor și planificați viitorul.

Teiwaz (27 februarie – 14 martie)

Acum, trebuie să susții cine ești. Nevoia de corectitudine în viața de zi cu zi este mai puternică decât de obicei. La locul de muncă, acest lucru poate implica abordarea dilemelor sau conflictelor etice. În relații, ai cel mai mult de câștigat străduindu-te pentru echilibru. Cineva mai în vârstă decât tine, fie în ani, fie în înțelepciune, te poate atrage.

Berkano (14 martie – 30 martie)

Acum este momentul să te reînnoiești. La nivel personal, este timpul să vă prezentați noul sine care s-a dezvoltat în ultimele săptămâni. În a doua jumătate a săptămânii, pot apărea schițe pentru noi proiecte. Acest lucru ar putea fi legat de ceva ce ați mai făcut, la care fie adăugați elemente noi, fie construiți pe baza.

Ehwaz (30 martie – 14 aprilie)

Acum va exista mai multă activitate în viața de zi cu zi și viața socială va crește. Progresele în această săptămână. Fie că este vorba de recunoaștere la locul de muncă sau de o dezvoltare într-o relație personală, lucrurile încep să se accelereze. Fii clar în intențiile tale pentru a evita neînțelegerile. Comunicați clar.

Mannaz (14 aprilie – 29 aprilie)

În această săptămână, s-ar putea să vă concentrați mai mult pe alți oameni și pe dinamica dintre relațiile voastre. Capacitatea ta de a colabora și de a comunica eficient va fi crucială pentru dezvoltarea ulterioară, atât pe plan profesional, cât și pe plan privat. Fii deschis să înveți de la alții, dar ai încredere în propriile tale instincte.

Laguz (29 aprilie – 14 mai)

Intuiția ta este ascuțită, iar emoțiile tale curg din nou mai liber. Gândurile tale se limpezesc și ești mai în ton cu tine însuți. Fă-ți timp pentru a-ți asculta din nou sentimentele sau intuiția. Este cel mai mare ghid al tău. Mai ales în romantism, intuiția ta te poate conduce la alegerea potrivită.

Horoscopul runelor pentru septembrie 2024!

Ingwaz (14 mai – 29 mai)

Ai o săptămână productivă înainte. Acesta este un moment bun pentru a planta semințele pentru proiecte sau relații viitoare. Munca ta grea și dăruirea ar putea începe în curând să dea roade. Deja sub luna nouă săptămâna viitoare, universul s-ar putea să vă ofere feedback despre dacă sunteți pe calea cea bună, inclusiv în chestiuni de dragoste.

Othala (29 mai – 14 iunie)

În această săptămână, s-ar putea să te trezești reflectând la ceea ce ai moștenit din rădăcinile tale, familie sau cultură și cum l-ai integrat în viața ta. Luați în considerare modul în care acest lucru vă afectează atât profesional, cât și privat. Evaluați investițiile pe termen lung în a doua jumătate a săptămânii.

Dagaz (14 iunie – 29 iunie)

Săptămâna aceasta, vă puteți aștepta la schimbări și transformări pozitive. Este un moment ideal pentru a implementa schimbări, atât profesional, cât și privat. Este timpul pentru un nou început și aveți suficientă încredere pentru a face acest lucru dacă profitați de puterea voastră interioară. Fii curajos. Fă câte un pas pe rând.

Fehu (29 iunie – 14 iulie)

În această săptămână, abilitățile tale de comunicare la locul de muncă și în viața personală se vor îmbunătăți. Este o săptămână grozavă pentru a discuta despre noi proiecte. Faceți planuri intern în prima jumătate a săptămânii și apoi prezentați-le spre sfârșitul săptămânii sau programați o întâlnire pentru săptămâna viitoare. Romantismul va relua spre weekend

Horoscopul runelor pentru septembrie 2024!

Uruz (14 iulie – 29 iulie)

Energia ta crește, iar puterea ta interioară va deveni evidentă în relațiile tale în această săptămână. Îți va fi mai ușor să stabilești limite și să te ridici, atât la locul de muncă, cât și în relațiile personale. Este o săptămână bună pentru a vă reconecta cu prietenii care au fost inactive de ceva vreme. Fii creativ.

Thurisaz (29 iulie – 13 august)

Săptămâna aceasta este un moment perfect pentru a lămuri orice neînțelegeri care au apărut în ultimele săptămâni. Comunicarea cu ceilalți va curge mai ușor. Protejează-ți ideile la locul de muncă, dar fii și deschis la feedback. În dragoste, lasă spațiu pentru a discuta subiecte dificile.